KariSoap – Sæbebase til hjemmelavet sæbe med sheasmør

✓ Anmeldt af Pia Sørensen

Prisinterval: 379,00 kr. til 739,00 kr.

Kombiner brugervenlighed, sikkerhed og fordelene ved sheasmør i din sæbeproduktion med vores KariSoap sæbebase. ArtSoap KariSoap sæbebasen er designet med fokus på brugervenlighed, sikkerhed og de gode egenskaber fra sheasmør.

2 forskellige varianter: -10 %
Anden variant
Gratis fragt
På alle ordrer
Sendes inden for 48 timer
Hurtig levering
14 dages returret
Nemt og hurtigt
KariSoap – Sæbebase til hjemmelavet sæbe med sheasmør
KariSoap – Sæbebase til hjemmelavet sæbe med sheasmør
KariSoap – Sæbebase til hjemmelavet sæbe med sheasmør
KariSoap – Sæbebase til hjemmelavet sæbe med sheasmør

Kombiner brugervenlighed, sikkerhed og fordelene ved sheasmør i din sæbeproduktion med vores KariSoap sæbebase. ArtSoap KariSoap sæbebasen er designet med fokus på brugervenlighed, sikkerhed og de gode egenskaber fra sheasmør. Du skal blot smelte den i et vandbad eller i mikrobølgeovnen, tilføje din yndlingsfarve med ColorSoap farvestoffer og den ønskede duft, hælde den i en form og lade den køle af. KariSoap er den ideelle løsning til at skabe unikke og personlige sæber, der holder længe.

  • Meget nem at bruge: KariSoap sæbebasen smelter let og kan også opvarmes i mikrobølgeovnen, hvilket gør sæbefremstillingen hurtig og enkel.
  • Meget sikker: Fremstillet af naturlige og sikre ingredienser. KariSoap sæbebasen er dermatologisk testet og garanterer et slutprodukt, der er skånsomt mod huden og fri for skadelige stoffer.
  • Fordele ved sheasmør: KariSoap sæbebasen indeholder sheasmør, som er kendt for sine plejende, fugtgivende og beskyttende egenskaber for huden.
  • Også ideel til dekorative sæber: KariSoap sæbebasen er formuleret til at holde længe, hvilket forhindrer sæben i at blive forringet over tid, så den bevarer sin dekorative skønhed.
  • Ubegrænset kreativitet: KariSoap fås i 2 versioner, hvid og gennemsigtig, og kan nemt farves efter ønske med ColorSoap farvestoffer, hvilket giver dig mulighed for at skabe sæber med et unikt design.

Vælg KariSoap og kom i gang med at skabe personlige sæber med de gode egenskaber fra sheasmør – nemt og sikkert! Kombiner kreativitet med glæden ved en fugtet hud på en sikker måde!

 Plus Vores ingredienser 🧴

Ingredienser i KariSoap

ØKOLOGISK SHEASMØR: giver sæben en cremet og blød konsistens.

GLYCERIN: udvundet fra bæredygtige kilder såsom rapsolie, er et fugtighedsbevarende middel, der holder på fugten. I sæbe er det fremragende, fordi det hjælper med at holde på fugten tæt på huden, hvilket gør sæben fugtgivende.

PROPYLENGLYKOL (PG): anvendes både som hånddesinfektion og som hjælpestof i medicinske tabletter. Inden for kosmetik betragtes det som et fremragende fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det transporterer vandbaserede ingredienser og sikrer hydrering og beskyttelse af huden.

SORBITOL: er et sødemiddel, der bruges både i madlavning og kosmetik. Dets fugtighedsbevarende og stabiliserende egenskaber er meget værdsatte i produktionen af sæbebase, da det forhindrer dannelsen af mug.

SODIUM LAURETH SULFATE (SLES): er et anionisk overfladeaktivt stof, der bruges i mange produkter, der skal skylles af. Det er mere skånsomt og mindre irriterende end SODIUM LAURYL SULFATE (SLS),hvilket er grunden til, at vores produkter er SLS-fri.

SODIUM LAURATE: er et natriumsalt af laurinsyre. Sidstnævnte findes i rigelige mængder i mejeriprodukter, animalsk fedt og tropiske olier. De højeste koncentrationer af laurinsyre findes i kokosolien, der bruges i vores baser.

SODIUM STEARATE: er natriumsaltet af stearinsyre, en fedtsyre af vegetabilsk oprindelse. Dens anvendelse giver produktet viskositet uden at tynge det ned, og forbedrer dets cremede konsistens og evne til at blive fordelt på huden.

SODIUM COCO SULFATE: sammensat af fedtsyrer frakokosolie.

COCO GLUCOSIDE: er blandt de overfladeaktive stoffer, der er mest værdsat inden for gør-det-selv kosmetik. Det udmærker sig ved sin ekstraordinære mildhed og høje dermatologiske kompatibilitet. Dens milde natur gør den ideel selv til den mest følsomme hud, herunder nyfødtes.

COCO-AMIDO-PROPYLBETAINE: en syntetisk fedtsyre udvundet af kokosnød, som takket være sine antiseptiske egenskaber er meget udbredt i shampoo og sæber (herunder intimsæber).

ETIDRONSYRE: bruges som stabilisator til kontrol af emulsion og viskositet. Den har den fordel, at den neutraliserer metaller, der er spredt i vandet, der bruges til vask, hvilket gør sæben effektiv selv i “hårdt” vand (med højt indhold af metaller).

TITANDIOXID: er et naturligt mineral, der bruges i kosmetik. Det optræder som et hvidt pulver, der findes meget i naturen (i krystallinske former).

Det har et højt brydningsindeks og er i stand til at absorbere, reflektere og sprede sollys, hvilket er grunden til, at det bruges i solbeskyttelsesprodukter.

Sammenlignet med udbredte kemiske filtre er fysiske filtre bæredygtige for miljøet.

SUKKERSIRUP (SAKKAROSE): hjælper med at øge gennemsigtigheden og producerer et let og boblende skum.

SODIUM THIOSULFATE: vaniljestabilisator.


SILICA: findes i byg, soja, havre, rødbeder, fuldkorn, rødder og urter såsom brændenælde og hjulkrone, og bruges i kosmetik til at øge viskositeten i sæbebasen.

Dermatologisk test

Mængde

1 kg, 2 kg, 5 kg

Leveringsomkostninger, skatter og priser

Alle priser vises inkl. moms, ekskl. fragtomkostninger.
Fragtprisen afhænger af modtagerlandet.

Levering i Europa

Til alle EU-lande og europæiske partnerlande opkræver vi et fast gebyr på
0,00 kr..

Leveringspolitik →

Kategorier
Harpikser 166 Silikoner og forme 165 Forme og skræddersye... 126 Tilbehør og polering 124 Applikationer 122 Smykker og kreationer 107 Harpikser til smykke... 90 UV-harpikser og tilb... 72 Smykker og forme 64 Tilsætningsstoffer, ... 60 Lys og sæber 58 UV-harpikser og tilb... 55 3D-former 53 UV-forme 53 Farvestoffer og pigm... 52 Smykkeforme 49 Tilbehør og værktøjer 46 Harpikser til borde ... 43 Tilbehør til harpiks 43 Polerings-, finish- ... 41 Alle produkter →
🏠 Hjem 🛍️ Produkter 📋 Kategorier 🛒 Kurv